Возен парк

 

Scania 124 Eco 3 PP383CF – полуприколка со церада

Scania 124 Eco 2 PP024BM - приколка со церада

Scania 124 Eco 2 PP245BZ - приколка со церада

Scania 124 Eco 3 PP699BV - приколка со церада 

Располагаме со 5 полуприколки – церади, кои имаат максимален капацитет од 24-25 тони носивост.

Сите возила имаат свое ЦМР осигурување.